Dolex

Zaštita privatnosti

Pravila o privatnosti

Ova pravila o privatnosti ("Pravila o privatnosti") objašnjavaju kako tvrtka Dolex d.o.o. prikuplja i upotrebljava Vaše osobne podatke (Osobni podaci), uključujući informacije koje prikupljamo kada posjetite našu web stranicu, koja se nalazi na http://www.dolex.hr ("Web stranica").

Osobni podaci su podaci koji se odnose na identificiranu ili prepoznatljivu fizičku osobu, gdje se ta identifikacija može učiniti izravno ili neizravno, pomoću identifikatora kao što su Vaše ime, oib, adresa e-pošte, telefonski broj, identifikatori na mreži kao što su kolačići (cookies).

Obvezujemo se zaštiti privatnosti naših posjetitelja i korisnika naših proizvoda i usluga. Tamo gdje prikupljamo i obrađujemo Vaše Osobne podatke ograničit ćemo prikupljanje i zadržavanje na ono što je primjereno, relevantno i neophodno u našim svrhama te će se čuvati u obliku koji omogućuje Vašu identifikaciju.

Nastojimo da pravila budu jednostavna za razumijevanje i transparentnost, te se suzdržavamo od preopterećenja tehničkih informacija. Ako želite saznati više o tome kako obrađujemo Vaše Osobne podatke, kontaktirajte nas.

Informacije koje možemo prikupiti od vas

Možete nam dati informacije o sebi popunjavanjem obrasca na našoj web stranici ili kontaktirajući nas putem telefona, e-maila ili na drugi način.

Prikupljaju se i pohranjuju sljedeći podaci:

Obično ćete pružiti takve pojedinosti samo ako stupite u kontakt s nama vezano za naše usluge i proizvode. Informacije koje prikupljamo i pohranjujemo u vezi s Vama prvenstveno se koriste kako bismo Vam omogućili pružanje naših usluga. Također upotrebljavamo analitičke i statističke alate koji prate pojedinosti o Vašim posjetima web stranici i resursima kojima pristupate, podatke o prometu, podatke o lokaciji i druge komunikacijske podatke, ali ti podaci neće vas osobno identificirati.

Kolačići (cookies)

"Kolačići" su male datoteke koje web stranice pohranjuju u Vašem pregledniku. Te podatkovne datoteke sadrže informacije koje pojedina web stranica može koristiti za praćenje i organiziranje stranica koje ste posjetili te prikupljanje informacija. Ova Web stranica koristi tehnologiju "kolačića" za mjerenje aktivnosti web mjesta i informacija prilagođavanja kako bi odgovarale Vašim osobnim interesima. To nam pomaže da isporučimo vrhunsko web-iskustvo koje je dizajnirano kako bi bilo brzo, sigurno i personalizirano. Naša Web stranica koristi samo kolačiće "sesije", to jest, kolačići koje postavlja naša Web stranica brišu se kada zatvorite preglednik, štiteći Vašu privatnost i sigurnost.

Maloljetnici

Vjerujemo da je važno pružiti dodatnu zaštitu za djecu koja se koriste Internetom. Potičemo roditelje i skrbnike da s djecom troše vrijeme na mreži kako bi promatrali, sudjelovali i / ili pratili i vodili njihove online aktivnosti. Ova Web stranica ne prikuplja svjesno osobne podatke od djece mlađe od 13 godina. Ako roditelj ili staratelj vjeruje da je djete mlađe od 13 godina pružilo svoje osobne podatke putem naše Web stranice, kontaktirajte nas odmah i iskoristit ćemo sve što je u našoj moći kako bismo odmah uklonili takve podatke iz naše evidencije.

Vaša prava

Vaše podatke ćemo obrađivati na siguran i zakonit način. Imate pravo na pristup svim Vašim Osobnim podacima koje posjedujemo, kao i na njihov ispravak, brisanje i ograničenje obrade. Imate pravo povući suglasnost na obradu Vaših osobnih podataka u bilo kojem trenutku. Povlačenje suglasnosti neće utjecati na zakonitost obrade temeljem pristanka prije njegova povlačenja. Imate pravo prigovoriti obradi Vaših podataka u bilo kojem trenutku kada se obrada temelji na Vašem pristanku. Kako biste ostvarili svoja prava, te u slučaju upita i pritužbi vezanih uz korištenje i obradu Vaših osobnih podataka, možete se obratiti službeniku za zaštitu podataka tvrtke Dolex d.o.o.